GardenHappiness is opgericht omdat wij van mening zijn dat iedereen zou moeten kunnen genieten van een eigen tuintje en de bloemen, planten, gewassen én dieren die dit met zich meebrengt.

Het maakt niet uit of je 10 vierkante meter ter beschikking hebt, of 10.000, er is altijd een mogelijkheid om een urban garden, siertuin of moestuin te starten.

Wij houden van organische en biologische producten. Wij zijn van mening dat alles wat jij in jouw tuin kweekt, beter smaakt dan wat je in de supermarkt koopt. Daarnaast is het ook nog eens super leuk om lekker buiten bezig te zijn en scheelt het geld! Je kan met een zakje zaadjes heel veel heerlijke groentes kweken en door diversiteit in te zetten, geniet je het hele jaar door van jouw eigen producten.

De urban garden is een relatief nieuwe term voor een stadstuintje. Een super leuke trend, waarbij mensen in de stad een eigen tuintje starten op hun balkon, dak of aan een muur met een verticale tuin. Zo kun je met beperkte ruimte jouw omgeving omtoveren in een groene oase die ook nog eens eetbaar is én allerlei leuke dieren aantrekt zoals insecten, vlinders en vogels. Wat wil je nog meer?!?

We hopen dat jij net zoveel plezier krijgt in tuinieren als wij. Aan de producten die je bij GardenHappiness kan kopen, zal het niet liggen. We hebben ze allemaal zelf uitgezocht op kwaliteit, functionaliteit en gewoon omdat ze mooi en leuk zijn. Ben je zelf niet zo van de groene vingers? Wij verkopen ook allemaal leuke tuincadeautjes voor de mensen die dat wel zijn.

We wensen jou veel happiness toe in jouw urban garden, moestuin en siertuin!

GardenHappiness - Over ons - Urban Garden